Werken bij

amanshoeve-vacature-helpende-plus

Helpende (plus) niveau 2

Wil jij persoonlijke zorg bieden aan bewoners van de Amanshoeve? Zorg die je met hart en ziel kunt vervullen op een kleinschalige woonzorglocatie met een vast team? Dan hebben wij de baan die bij jou past!

 

Werken als helpende (plus) bij de Amanshoeve.
Als helpende (plus) bij de Amanshoeve biedt je zorg en ondersteuning aan onze bewoners. Je zorgt ervoor dat de bewoners zich prettig voelen en hebt een ondersteunende hand op het gebied van gezondheid, wonen en welzijn. Je werkt samen met je collega’s aan het organiseren van activiteiten en bereid met de bewoners een maaltijd voor die je samen nuttigt. Samenwerken en het leveren van kwaliteit staan voor jou centraal, zowel richting de bewoners en hun familie als richting je collega’s.

 

Waarom de Amanshoeve?
Bij de Amanshoeve bieden wij een unieke kleinschalige woonvorm voor ouderen met een zorgvraag. Op onze drie locaties in Agelo, Manderveen en Oldenzaal verlenen wij zorg en aandacht aan onze bewoners die past bij hun levensfase. Je komt te werken in een team waarbij je veel vrijheid krijgt om mee te denken over de dagelijkse gang van zaken. Samen met de bewoners proberen wij een familiegevoel te creëren.

 

Jij:

  • Hebt de opleiding helpende (plus) niveau 2 afgerond;
  • Hebt affiniteit met ouderenzorg;
  • Bent flexibel, integer en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Beheert de Nederlandse taal goed.

Wij:

  • Zorgen ervoor dat je in een gezellige werkomgeving beland binnen een kleinschalig bedrijf en team.
  • Bieden opleidingsmogelijkheden
  • Geven een mooi salaris: op basis van de CAO VVT
 
Interesse solliciteer direct of

Solliciteer direct!

Wat vinden onze medewerkers?