Werken bij

Vacature: Verzorgende-IG niveau 3

Wil jij persoonlijke zorg bieden aan bewoners van de Amanshoeve? Zorg die je met hart en ziel kunt vervullen op een kleinschalige woonzorglocatie met een vast team? Dan hebben wij de baan die bij jou past!

Werken als Verzorgende-IG bij de Amanshoeve
Als verzorgende-IG verleen en coördineer je de nodige zorg en begeleiding van bewoners. Je zit bijvoorbeeld bij intakegesprekken met nieuwe bewoners en hun naasten. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het zorgproces van de bewoners en stel je samen een zorgplan op. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en je houdt tijdens je dienst goed in de gaten of alles op de locatie loopt zoals het zou moeten lopen. Samenwerken en het leveren van kwaliteit staan voor jou centraal, zowel richting de bewoners en hun familie als richting je collega’s.

Waarom de Amanshoeve?
Bij de Amanshoeve bieden wij een unieke kleinschalige woonvorm voor ouderen met een zorgvraag. Op onze drie locaties in Agelo, Manderveen en Oldenzaal verlenen wij zorg en aandacht aan onze bewoners die past bij hun levensfase. Je komt te werken in een team waarbij je veel vrijheid krijgt om mee te denken over de dagelijkse gang van zaken. Samen met de bewoners proberen wij een familiegevoel te creëren.

Jij:

  • Hebt de opleiding verzorgende-IG niveau 3 afgerond;
  • Bent bekwaam en bevoegd om verpleegtechnische handelingen uit te voeren;
  • Hebt affiniteit met ouderenzorg;
  • Bent flexibel, integer en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Beheert de Nederlandse taal goed.

Wij:

  • Zorgen ervoor dat je in een gezellige werkomgeving beland binnen een kleinschalig bedrijf en team.
  • Bieden opleidingsmogelijkheden
  • Geven een mooi salaris: op basis van de CAO VVT

Solliciteer direct!

Wat vinden onze medewerkers?