Wij zijn op zoek naar jou! Medewerkers voor onze nieuwe locatie in Oldenzaal

Wij zijn op zoek naar jou! Medewerkers voor onze nieuwe locatie in Oldenzaal

Welkom bij de Amanshoeve

De Amanshoeve is een kleinschalige woon/ zorgvoorziening voor kwetsbare ouderen met een zorgvraag op basis van een WLZ-indicatie, met vestigingen in Manderveen en Agelo. In april 2020 openen wij een nieuwe vestiging in Oldenzaal, in een voor de zorg aangepast complex, met ruime appartementen, waar ook partners zonder zorgvraag kunnen wonen. De Amanshoeve zet zich in voor een zorgverlening die precies aansluit op de behoefte van de cliënt. Dit doen we door het werken met vaste en kleine teams met gemotiveerde medewerkers. De Amanshoeve is HKZ gecertificeerd en door onze jarenlange ervaring weten wij waar ouderen met een hoge zorgvraag behoefte aan hebben en verlenen wij die zorg. Kwaliteit, persoonlijkheid en respect staan hoog in het vaandel bij de Amanshoeve.

Verpleegkundigen/verzorgenden

De Amanshoeve is voor haar nieuwe locatie in Oldenzaal op zoek naar toppers. Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde personen die passie hebben voor de zorg en zich niet zomaar uit het veld laten slaan. Samenwerken en het leveren van kwaliteit staan voor jou centraal, zowel richting de bewoners en hun familie als richting je collega’s. Je kunt goed werken met protocollen, digitale portalen en kwaliteitssystemen. Je bent fl exibel, integer en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je komt te werken in een kleinschalige setting met veel tijd en aandacht voor de bewoners. Je hebt veel eigen inbreng en aangezien wij een lerende organisatie zijn, staan wij open voor omscholing en bijscholing. Wij volgen de CAO VVT.

BBL leerwerkplekken

Ben jij een enthousiaste BBL kandidaat niveau 2, 3 of 4? Dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen, de Amanshoeve is een erkend leerbedrijf en werkt nauw samen met regionale opleidingscentra.

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn goud waard in de zorg. Ze doen hun werk onbetaald en onverplicht voor mensen die hun zorg en ondersteuning hard nodig hebben. Wij zijn dan ook dankbaar voor onze vrijwilligers, die bij ons eigen inbreng hebben en kunnen rekenen op volledige erkenning voor hun aanwezigheid.

Alle vrijwilligers verbonden aan de Amanshoeve ontvangen een vergoeding in onkosten en reiskosten. Wil jij zo nu en dan eens zelfstandig een activiteit of festiviteit bij ons verzorgen? We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Nieuwe locatie Oldenzaal

Met ons onderkomen in Oldenzaal aan de Akkerkers 62-64 opent de Amanshoeve haar derde locatie in Twente, een kleinschalige setting voor maximaal 18 bewoners die wij zorg kunnen bieden op hoog niveau. Wij beschikken over luxe appartementen waarvan er ook meerdere geschikt zijn voor echtparen waarvan slechts één van beide zorg nodig heeft.

De Amanshoeve Oldenzaal is voorzien van fijne centrale voorzieningen, zoals een gezamenlijke woonkamer en een mooie tuin. Daarnaast is er een winkelcentrum om de hoek en is de locatie goed bereikbaar via de rondweg.

Direct solliciteren:

  • de Amanshoeve Zorg B.V. Rossummerstraat 34, 7636 PL Agelo info@amanshoeve.nl

Voor informatie over wonen met zorg:

  • Jan Aman Tel. 06-24120154 info@amanshoeve.nl

Voor informatie over werken bij de Amanshoeve:

  • Annemiek Paus-Welman Zorg coordinator Tel. 06-15143879
  • Linda Hampsink Verzorgende ig Tel. 06-20717412
  • Monique Helthuis Verzorgende ig Tel. 06-29031879

Download en print deze vacature.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.