Onze zorg

Onze zorg

De Amanshoeve biedt kleinschalig wonen aan ouderen met een zorgvraag. Dit gaat van persoonlijke verzorging tot verpleging en begeleiding. Daarbij staat de kwaliteit van de zorg voorop.

Wij snappen dat het voor veel ouderen moeilijk kan zijn om afscheid te moeten nemen van een vertrouwde situatie. Daarom doen we bij de Amanshoeve iedere dag ons best om de bewoners een veilige, sociale en vertrouwde omgeving te bieden. Waar aandacht en kwaliteit van leven voorop staat.

De woonkamers bieden een plek om gezellig samen te komen voor een kopje koffie, praatje of een spelletje. Ook worden er veel activiteiten georganiseerd en kunnen de bewoners van locatie Manderveen en Agelo genieten van het mooie Twentse landschap. In de fijne omgeving op onze locatie in Oldenzaal in de wijk De Essen genieten bewoners van bedrijvigheid, maar ook van rust. Zo maken we het voor alle bewoners een fijne plek waar ze zich thuis kunnen voelen.

Dagelijks organiseren wij binnen de Amanshoeve activiteiten. De activiteiten zijn gericht op bewegen en beleven. Zo is er gym onder leiding van een geriatrisch fysiotherapeut, maar zijn er ook creatieve bezigheden zoals knutselen, handwerken of bloemschikken. Ook gaan we regelmatig met de bewoners op pad naar bekende en fijne plekken in Twente. Genieten van gezellig samen zijn, van de omgeving en van wat lekkers onderweg.

amanshoeve-onze-zorg-7

Kleinschalige woonvorm

Op onze drie locaties bieden wij een kleinschalige woonvorm aan met aandacht voor persoonlijke zorg op maat.


Zorgeloos wonen

Onze zorgmedewerkers volgen samen met de bewoners een dagelijks ritme waarbij de zorg voorop blijft staan. Zo proberen we het verblijf op de Amanshoeve als thuis te laten voelen.

In het hart van Twente

De locaties van de Amanshoeve bevinden zich in Twente wat ervoor zorgt dat bewoners uit deze omgeving zich snel thuis zullen voelen.

Zorgmedewerkers met passie

Wij werken alleen met mensen die passie voor de zorg hebben. Ze leveren hoge kwaliteit zorg en zijn erg betrokken met onze bewoners.