Over ons

De Amanshoeve is een unieke kleinschalige zorghoeve voor ouderen met een hoge zorgvraag.

De Amanshoeve is een beschermde en beschutte woonomgeving voor dementerende ouderen. Het particuliere woon- en servicepakket biedt samen met de geïndiceerde zorgdiensten alle mogelijkheden om veilig en vertrouwd in een kleine woongemeenschap de aandacht en zorg te krijgen die past bij de levensfase.

Jan en Marieke Aman en hun medewerkers hebben passie voor de zorg en stralen dat in alles uit. De medewerkers van de Amanshoeve kiezen ervoor hun liefde voor het vak en hun leven te delen met de bewoners. Samen met de bewoners van de Amanshoeve volgen zij het gewone, voor de bewoners herkenbare, dagelijkse ritme. Van opstaan, eten en drinken tot rusten, ontmoeten, maar ook het deelnemen aan een activiteit. Dit ritme geeft ruimte aan de eigen gewoontes van de bewoner. De eigen voorkeuren voor maaltijden, de eigen interesses, de eigen verhalen, maar ook gevoelens, vreugde en verdriet.

Wij bieden zorg op hoog niveau in kleinschalige woonvorm en daarbij houden we het laagdrempelig en persoonlijk. Wij zijn doortastend, maar verliezen de zorg en kwaliteit daarbij niet uit het oog.