Over ons

Over ons

Bij de Amanshoeve bieden wij een unieke kleinschalige woonvorm voor ouderen met een zorgvraag. Op onze drie locaties in Agelo, Manderveen en Oldenzaal verlenen wij zorg en aandacht aan onze bewoners die past bij hun levensfase. Van persoonlijke verzorging en verpleging tot begeleiding en volledig zorg dragen. Wij bieden zorg op hoog niveau in kleinschalige woonvorm en daarbij houden we het laagdrempelig en persoonlijk. Wij zijn doortastend, maar verliezen de zorg en kwaliteit daarbij niet uit het oog. Ga met ons in gesprek om te kijken of wij kunnen bieden wat u wenst.

Jan en Marieke Aman en hun medewerkers hebben passie voor de zorg en stralen dat in alles uit. Samen met de bewoners volgen ze het gewone herkenbare, dagelijkse ritme. Van opstaan, eten en drinken tot rusten, ontmoeten en deelnemen aan activiteiten. Dit ritme geeft ruimte aan de eigen gewoontes, zoals voorkeuren voor maaltijden, van de bewoner. Maar ook is er genoeg ruimte voor eigen verhalen, interesses en gevoelens als vreugde en verdriet. We vinden het bij de Amanshoeve belangrijk dat we erg betrokken zijn met onze bewoners.

amanshoeve-over-ons

Waarom de Amanshoeve?

Kleinschalige woonvorm

Op onze drie locaties bieden wij een kleinschalige woonvorm aan met aandacht voor persoonlijke zorg op maat.

Zorgeloos wonen

Onze zorgmedewerkers volgen samen met de bewoners een dagelijks ritme waarbij de zorg voorop blijft staan. Zo proberen we het verblijf op de Amanshoeve als thuis te laten voelen.

In het hart van Twente​

De locaties van de Amanshoeve bevinden zich in Twente wat ervoor zorgt dat bewoners uit deze omgeving zich snel thuis zullen voelen.

Zorgmedewerkers met passie​

Wij werken alleen met mensen die passie voor de zorg hebben. Ze leveren hoge kwaliteit zorg en zijn erg betrokken met onze bewoners.

Bekijk onze social media om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.